Informatika tanár

Üdvözöllek a weboldalamon!

Daróczi Zsolt vagyok, okleveles informatika tanár MSc, Programtervező informatikus Bsc és Web-programozó. 2015-ben diplomáztam a Nyíregyházi Egyetem TTIK Programtervő informatikus szakán. A másoddiplomámat 2019-ben szereztem mesterképzésen informatikatanár szakon.

profil

Informatika tanítás tapasztalataim főként általános iskolából, gimnáziumból és felnőttoktatásból származnak. Iskolarendszerű oktatásban 5-12. osztályos tanulóknak tanítok informatikát és digitális kultúrát.

Lendületes, naprakész és a digitális trendekkel lépést tartó ambiciózus, számlaképes informatika tanár. 2 éve tevékenykedem magántanárként, melyek alkalmával vállalok személyre szabott informatika oktatást Hajdú-Bihar megyében és online.

Amiben tudok segíteni

Alapszintű informatikai ismeretek: számítógépes alapismeretek, felhasználói szintű számítógép kezelés, közösségi oldalak használata.

Felzárkóztatás: informatika és digitális kultúra tantárgyakból 5-12 évfolyamon. Az órai feladatok ismétlése mellett, érthetően elmagyarázom és több szemszögből, több példán keresztül vezetlek rá a helyes megoldásra.

Időpont foglalás az őszi digitális kultúra érettségi felkészítő órákra: Python programozás, Adatbáziskezelés, Táblázatkezelés, Prezentációkészítés, Szövegszerkesztés, Vektor és -pixelgrafika. Az első 3 jelentkező a csoportos órákon most 10%- os kedvezményben részesül. Jelentkezés itt lehetséges.


Érettségi felkészítés: 
érettségi mintafeladatok alapján készítelek fel az informatika érettségin előforduló feladatokra. Legyen az szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbáziskezelés, weblapkészítés vagy programozás.

Ágazati vizsga felkészítés: 
a 10. évfolyamos informatika ágazaton tanulóknak nyújtok segítséget Weblapkészítésből és Python programozásból. Számos mintafeladat áll rendelkezésemre az ágazati vizsgákból, melyek gyakorlásával rutint szerezhetsz a típusfeladatokban.

Programozás és weblapszerkesztés:
Python és Java nyelven az alapoktól a felsőbb szintekig tudok segíteni. Weblapkészítésnél előnyben részesítem a responsivitást, melyhez előszeretettel alkalmazom a Boostrap keretrendszert. Bevezetlek a weblapkészítés rejtelmeibe a HTML és CSS nyelven keresztül.

Szakdolgozat, házidolgozat szerkesztés: megszerkesztem a hosszabb terjedelmű dokumentumaidat az elvárásoknak megfelelően.

Árlista


Az óráim minden alkalommal 60 percesek. Az első óra megbeszélés és rövid szintfelmérés, amely alapján megállapítom, hogy honnan kell indulnunk és milyen szintű feladatokkal kell kezdenünk.

Alapozó számítógépes ismeretek
(csak személyesen)
5.000 Ft
Általános iskolai informatika / digitális kultúra 6.000 Ft
Érettségi felkészítés – közép szint 7.000 Ft
Érettségi felkészítés – közép szint (csoportos):
2 fő: 4.000 Ft / fő / 60 perc
3 fő: 3.500 Ft / fő / 60 perc
4 fő: 3.000 Ft / fő / 60 perc
Érettségi felkészítés – emelt szint 8.000 Ft
Python programozás kezdő, közép szint 6.500 Ft
Programozás és web haladó 7.500 Ft
Dokumentum szerkesztés 50 oldalig 18.000 Ft

Elérhetőségek

daroczizsolt@infotanar.info 06-70-3635754 @daroczizsolt

A tanulóim mondták

Digitkult érettségi

Rated 5 out of 5
2023.08.20.

91%- os digitális kultúra érettségim nem sikerült voltna Tanár Úr segítsége nélkül. Ezúton is köszönöm szépen a munkáját!

Kálmán

Python programozás

Rated 5 out of 5
2023.04.03.

A diákjai örülhetnek, hogy ilyen informatika tanáruk van. Anno nekem nem volt ilyen szerencsém de most rájöttem, hogy a programozást is lehet szeretni.

Máté

Szövegszerkesztés, meg voltam elégedve

Rated 5 out of 5
2023.01.10.

Szakdolgozat szerkesztésben kértem Tanár Úr segítségét. 40 oldalas esszét írtam tele ábrákkal. Nekem főleg a tartalomjegyzékkel és az oldalszámokkal gyűlt meg a bajom. 1 nap és pikk-pakk meg is kaptam a kész dokumentumot.

Horváth Imola

Python, elégedett

Rated 5 out of 5
2022.11.11.

Programozást tanultam az alapoktól online. Az órák pontosan kezdődtek és nagyon felkészült volt Tanár Úr. Az óra előtt mindig elküldi a feladatokhoz szükséges állományokat és óra után a magyarázatokkal tűzdelt feladatokat is megkaptam. Csak pozitívat tudnék még írni.

S.Gyuri

Vegye fel velem a kapcsolatot